*AsD* Admin
Numarul mesajelor : 447 Data de inscriere : 28/02/2009 Varsta : 40
| Subiect: Counter-Strike Frags Aprilie 14th 2009, 8:56 am | |
| Interesant nu? Tutoriale Counter-Strike | Upload harti, skinuri, programe, pluginuri - (Posted on Monday 23 March 2009 - 19:04:10 by Admin )
| Se pare ca acel mic concurs numit "Counter-Strike Frags" nu s-a bucurat de succesul scontat asa ca am facut scriptul public. El poate fi descarcat GRATUIT de aici. Tot aici aveti si cateva detalii necesare pentru instalare (desi nu este ceva greu pentru cineva cu experianta minima in WWW / PHP / MySQL ). Un live demo poate fi vizualizat aici. Poate ca in viitorul apropiat voi upgrada scriptul dar el va fi encodat cu IonCube pentru ca am observat ca multe persoane il modifica si mai adauga si copyright in footer, de parca ar fi contribuit cu ceva (toata "stima" pentru ei). In urma encodarii el va putea fi folosit ca atare doar pe serverele ce au instalat IonCube (marea majoritate au).
|
| De acum inainte sectiunea de upload este deschisa tuturor membrilor, oricine poate adauga o harta, un model de arma, de player, un plugin, s.a.m.d. . Fisierele vor fi verificate de un administrator si daca se va considera ca sunt utile site-ului ele vor fi aprobate si inaintate in lista de fisiere oferite spre a fi descarcate. Recomandam ca inainte de a adauga un fisier pe site sa verificati daca fisierul nu cumva exista deja pe site (folositi functia Search). O alta conditie pentru adaugarea de harti si skinuri este ca ele sa fie insotite de o imagine (un screenshot). Multumim tuturor celor ce contribuie cu fisiere (puteti vedea un top al uploaderilor in partea stanga a paginii, jos).
|
| In afara de adaugarea de fisiere (harti, skinuri, pluginuri, programe, etc) mai puteti contribui cu adaugarea de tutoriale. Este foarte simplu, aproape ca postarea pe forum. Cateva indicatii pentru cei ce adauga tutoriale: pe cat posibil ca fisierele necesare in tutoriale sa fie incarcate la noi pe site (link-urile de genul rapidshare nu mai sunt valabile dupa un anumit timp), imaginile necesare le puteti incarca pe hostul nostru. Sunt permise semnaturile la sfarsitul tutorialului, de forma "Tutorial postat de Shoot3r sau tutorial preluat de pe http://www. .... .Exemple de tutoriale puteti vizualiza aici.
|
| Ei bine am schimbat iar thema site-ului. Themele precedente au fost facute publice pe site-ul oficial e107 dar si pe site-ul comunitatii e107 Romania. Le puteti descarca si utiliza gratuit. Prima thema o gasiti aici iar pe cea de-a doua de aici. De asemenea ele mai pot fi descarcate si de pe site-ul oficial: . Sper sa va fie de folos. (Era sa uit ... rusine celor ce folosesc aceste theme si au scos link-ul de copyright din footer
|
| |
|